Feliz navidad!
Door: Wessel en Maart
Blijf op de hoogte en volg Wessel en Maart
28 December 2009 | Filipijnen, Manilla
Naast ons zaten 2 wat oudere Spaanse dames, ze gingen er telkens vanuit dat iedereen maar Spaans sprak. Aan hun kapsels te zien leek t alsof ze zich 30 voelden, maar ze waren toch zeker wel de 50 gepasseerd.
In seoul aangekomen merkten we op dat er nogal wat luitjes mondkapjes dragen. Wat ook grappig was om te zien waren de verkopers met een kerstmuts, danwel een kersthaarband. Vrolijk.
Een passagier was razend toen haar fles Johnny Walker niet mee mocht naar de volgende vlucht. Schreeuwen! Helaas, dat mocht niet baten. De dure fles van 30€ werd voor haar ogen leeggeschonken...
28 December 2009 - 16:01
Ilse:
Ik dacht al: rare titel van het bericht. Maar nu snap ik het! Die dames mogen blij zijn dat ze niet gegrepen zijn door een Jasper!
Have fun en ik houd deze site goed bij hoor! -
28 December 2009 - 16:11
Karlijn:
Die kleurpotloodjes toch. Die hebben zijn nu al op meer kleurrijke plekken geweest dan ik in heel 2009 :-s
Ik heb ze ook gekregen voor kerst, van m'n zus. Hoop dat ze ergens deze zomer met elkaar verenigd zullen worden...
x -
28 December 2009 - 18:46
Saskia & Marvin:
hi wes en maart,
raar om te bedenken dat jullie nu in/op(?) de Filipijnen zijn. Tsja, de geur van azie, die willen we ook wel weer eens ruiken.. -
29 December 2009 - 11:56
Carpa:
Hadden die twee dames nou juist die stoelen naast jullie besproken, omdat ze terecht aannamen dat zulke globetrotters wel vloeiend Spaans zouden spreken (Euro-variant, Filip-dialect en Amerikaanse varianten).
Hebben jullie een foto van de kapsels?